• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Sun's out , guns out 💪
5 mei 2021

Looking for the perfect summertime shoe?

Gun je voeten some fresh air! We hebben namelijk weer nieuwe sandalen van het mooie merk Vagabond binnen. Van statement-making high-platform en chunky sport sandalen tot eenvoudige slippers en strappy slip-ons we’ve got it for you!

Lees meer
Blog banner vagabond
21 april 2021

Earth day 2021

Het is vandaag Earth Day; een speciale dag om wat extra love aan onze planeet te geven! We weten dat één speciale dag natuurlijk niet genoeg is maar stapje voor stapje zijn we op weg om bewuster met onze lieve aarde om te gaan. 

Lees meer
Earth day banner
7 april 2021

S/S editorial Funkie Women!

Ladies listen up! Onze Funkie ladies uit Den Haag hebben een super toffe shoot neergezet op een echte Haagse locatie; de RoastFactory in HaagsHoog.

Lees meer
Funkie women springsummer 21
30 maart 2021

Forét – Slow down go offline

Het is natuurlijk niks nieuws dat we elk seizoen merkjes toevoegen aan onze zorgvuldig uitgekozen selectie. Forét is vanaf dit seizoen een fris gezicht bij Funkie House. Het merkje komt uit Kopenhagen en heeft een frans tintje. 

Lees meer
Foret blog
23 maart 2021

We've made a video: A day at Funkie

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het er bij ons aan toe gaat? In samenwerking met Mediageniek hebben we een super toffe film gemaakt.

Lees meer
Funkie video banner
17 maart 2021

Be Clean, Go Green!

Omdat het niet altijd makkelijk is om bewust te shoppen geven wij jullie graag een zetje in de groene richting. We hebben namelijk een mooi pakket aan bewuste & stijlvolle brands waar je jaren lang plezier van zult hebben. Met onze Responsible tag verwijzen we direct door naar bewustere keuzes binnen onze collectie.

Lees meer
Responsible update 03
9 maart 2021

La Paz - The sea is our soul

A new season means new brands! Met trots introduceren we het Portugese merkje La Paz. La Paz is een menswear brand dat is geinspireerd door de atlantische oceaan, z’n mensen en z’n tradities. 

Lees meer
La paz ss21
25 februari 2021

Personal shopping

Yes! We mogen jullie weer ontvangen in onze shop! De regel is 2 personen per verdieping dus we mogen weer 6 mensen tegelijk voorzien van al het stijladvies dat ze nodig hebben. 

Lees meer
Personal shopping banner
17 februari 2021

Kleman SS21 drop

Na een succesvol eerste seizoen is Kleman weer terug met een frisse drop! Het franse merk maakt al sinds 1988 unisex workwear schoenen in het westen van Frankrijk en staat bekend om z’n hoge kwaliteit en authenticiteit.

Lees meer
Kleman ss 21